Over ons

B&C Nosing and Tasting is een eigentijds wijnconcept van enthousiaste wijnhosts. In ons sfeervolle proeflokaal in Almere Poort, ervaart u een fantastische wijnbeleving. Voor onze mobiele WOW wijnbars ga naar www.winebaronwheels.com. Wij importeren en selekteren onze wijnen graag met professionals en luisteren bovenal wat onze klanten willen. Bezoeken aan wijnmakers en vakbeurzen in diverse windstreken houden ons up to date. Innovaties blijven niet onopgemerkt voor ons. Met "roots" in de whisky en rum, hebben wij een internationaal netwerk opgebouwd met specialisten in wijn- en gedistilleerd. Meer weten? Bel of mail ons. 

WIE

De eigenaren van de vennootschap B&C Nosing and Tasting, introduceren een nieuw wijnconcept in de snelstgroeiende stad van Nederland. "Van jongs af aan ben ik bekend met het fenomeen wijn. Als ridder van een franse wijnorde, ging mijn vader destijds voorop en bezochten wij al wijnhuizen in Frankrijk en Duitsland en wijnveilingen in Nederland. Mijn broers en ik zijn uiteindelijk allemaal professioneel met wijn,- bier en sterke drank aan het werk". 

WAT

Wij importeren -zoveel mogelijk- zelf onze wijnen en bezoeken regelmatig de wijnmakers in Europa e.o. Tijdens de workshops dragen wij op een informele, onvergetelijke wijze, de vakkennis van deze enthousiaste wijnmakers over.  

WAAR

Wij zijn gevestigd in een nieuw pand aan de Apollostraat 28 in Almere Poort. Met de auto zijn wij goed bereikbaar en gratis voor de deur parkeren!! Met OV bereikbaar v.a. station Almere Poort, buslijn 4/halte Homeruskwartier.